Pravidla pro pořadatelky

17.09.2013 19:08

Všechny formuláře pro pořadatelky na základní část ( 13 kol ) jsou již teď ke stažení na webu: https://www.minikopana-litomysl.cz/news/formulare-pro-poradatelky/

 

Každá pořadatelka odevzdá řádně vyplněný formulář pouze v tomto elektronickém formuláři ( důležité je všude vyplňovat celé jméno i příjmení, né jenom příjmení ! ).

 

Soupisky si každá pořadatelka stáhne vždy z webu, aby byla aktuální a doplní soupisku do formuláře tak jak tým nastoupil. ( aktuálně nemám stále odevzdané všechny soupisky – žádám rychle dodat a ostatní prosím o kontrolu soupisek na webu ).

 

!POZOR! Hlavní změna je v zasílacím e-mailu – výsledky a elektronický formulář se bude zasílat na e-mail  jgult@seznam.cz  ( výsledky můžete volat bezprostředně po skončení posledních zápasu na telefonní číslo Jirky Gulta 724 359 663 )

 

Veškeré konzultace výsledků, karet a tabulky se budou řešit právě s Jirkou Gultem.

 

Dle schválení na schůzi má pořadatelka nestarosti obě hřiště tedy je nutné být nejméně v počtu 6 lidí doporučujeme však 8 lidí ( 4 na každé hřiště ), nezváldnutá pořadatelka se bude tvrdě trestat.

 

Pořadatelka odpovídá za všechny balóny a v případě ztráty hradí plnou částku.

 

Na hřišti se lajnují pouze brankoviště a postranní lajny jsou vytvořeny pomocí terčíků.

 

Ostatní pravidla zůstala stejná, tedy výsledky se zašlou nebo zavolají bezprostředně po skončení posledních zápasu a vyplněný formulář se zašle nejpozději následující den.

 

Minikopaná Litomyšl

Občanské sdružení

IČ: 22879757

Web: www.minikopana-litomysl.cz

E-mail: minikopana-litomysl@seznam.cz

Mobil: 602 289 591 (admin webu Tomáš Vomočil)